PUTERE DIRECT DIN GERMANIA.
Home » Despre Moll Baterii auto

DESPRE MOLL

MOLL este recunoscut de peste 65 de ani drept lider al calitatii in domeniul acumulatorilor auto

si standarde excelente in tehnologie.

MOLL este cunoscut la nivel international drept un permanent pionier in domeniul dezvoltarii tehnologiei bateriei. Preocuparea constanta pentru imbunatatirea si optimizarea produselor noastre au recompensat MOLL cu numeroase patente pentru inovatiile produse in acest domeniu. Iata un argument solid si dovada ca suntem dedicati respectarii celor mai inalte standarde de calitate. Aceste standarde se aplica pentru fiecare baterie, inca de la inceputurile existentei companiei, in urma cu 65 de ani. Bateriile MOLL sunt fabricate si astazi exclusiv in Bad Staffelstein, in Franconia de Sus.

Succesul companiei se bazeaza nu doar pe o extraordinara competenta tehnica si practica acumulata si dezvoltata in ani de experienta de fabricare a bateriilor si acumulatorilor auto, ci si pe faptul ca brandul nostru este constant orientat spre viitor. Acest lucru este dovedit de lunga istorie a brandului, dar si de faptul ca MOLL colaboreaza constant cu cei mai mari producatori auto din lume.

Intr-o piata auto in care concurenta se intensifica cu fiecare an, calitatea pieselor si accesoriilor auto pot face diferenta. Suntem mandri ca nume mari din industria auto ca Audi, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Karmann, Lamborghini, Renault, Liebherr, Clark, Man, Daimler si altii se numara printre colaboratorii nostri cei mai apropiati. Aceasta certifica faptul ca MOLL este un partener stabil, de incredere, care are capacitatea de a asigura baterii auto sigure si performante.